Send en åpen søknad

Donar AS er stadig på jakt etter nye motiverte medarbeidere. Vi ønsker tilgang på nye medarbeider med relevant erfaring og nyutdannete personer. Send henvendelse til stine@donar.no.


Tømrere

Vi søker etter Tømrere. Send søknad med CV til Stine M. Birkeland, stine@donar.no. Må kunne kommunisere på norsk.

Betongarbeidere

Vi søker etter betong arbeidere. Send søknad med CV til Stine M. Birkeland, stine@donar.no. Må kunne kommunisere på norsk.

Prosjektleder

Vi søker etter en erfaren prosjektleder med minimum ingeniørutdanning. Prosjektleder har det overordnede ansvaret for prosjektet. Hans/hennes ansvar omfatter bl.a. kvalitets-, sikkerhets-, tekniske-, økonomiske og fremdriftsmessige forhold. Prosjektleder utgjør sammen med anleggsleder den faglige ledelsen av foretaket ovenfor tiltakshaver og offentlige bygningsmyndigheter. Prosjektleder er å definere som foretakets ansvarlige representant for prosjektet. Høres dette interessant ut? Ta kontakt med HR Leder Stine M. Birkeland, mobil: 984 88 752 eller send søknad med CV til stine@donar.no.

Stillingsannonse på finn.no

Anleggsleder

Vi søker etter en erfaren Anleggsleder. Vi søker etter deg som: Har erfaring innen bygg og anleggsbransjen (3 år som minimums erfaring fra tilsvarende stilling). Er utdannet ingeniør eller sivilingeniør. Anleggsleder har det overordnede ansvar for å lede arbeidene på byggeplassen. Han er ansvarlig for at arbeidet blir koordinert og tilrettelagt slik at de oppsatte produksjonsmål nåes på den mest rasjonelle og økonomiske måte. Han/hun har ansvaret for at arbeidene utføres i henhold til beskrivelser og godkjente tegninger og kvalitetskrav. Ta kontakt med HR Leder Stine M. Birkeland, mobil: 984 88 752 eller send søknad med CV til stine@donar.no.

Donar AS

Espehaugen 40, 5258 Blomsterdalen
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Åpningstider

Man - Fre: 0730 - 1530
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Tlf: 55 98 09 00
post@donar.no

lukk

Kontaktskjema

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer så fort som mulig.


lukk

Donar AS

Tlf: 55 98 09 00
post@donar.no


Åpningstider

Man - Fre: 08:00 til 16:00


Utenom våre ordinære åpningstider, kan du ringe vår døgnvakt

Døgnvakt

TLF: 55 91 33 19 (alternativ 4)

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen på våre nettsider. Les vår personvernerklæring for mer informasjon.

Jeg godtar