Hos Donar AS er ingen oppgave et problem – kun en utfordring med en effektiv løsning. Vårt mål er derfor å levere et produkt som tilfredstiller kundens krav og forventninger til kvalitet, tidsforbruk og kostnader.

Kvalitetssikringssystem

Kvalitet er en selvfølge i dagens marked. Donar har utarbeidet et kvalitetstyringssystem som ivaretar de krav som stilles til oss gjennom gjeldende lover og forskrifter. Donar har sentral godkjenning etter det nye regelverket for utførelse i flere ansvarsområder. Det stilles strenge krav til godt dokumentert egenkontroll og krav til vurdering og kontroll av våre samarbeids-partnere for å få godkjent søknad om sentral godkjenning.

Firmaet ser på kvalitetssikring som en meget viktig del av sin virksomhet. Kravene til kvalitetssystemet er tilpasset bedriftens organisasjon, type oppgaver og kunder, slik at det kan gjennomføres i praktisk drift på alle våre prosjekter, uavhengig av størrelse og vanskelighetsgrad. Den ansvarlige for det enkelte prosjekt skal sørge for at systemene blir tatt i bruk og blir fulgt opp.

Internkontrollsystem

DONAR sitt internkontrollsystem er hovedsaklig basert på Holteportalen sitt system. Maler fra Holte er gjennomgått og endret der det er nødvendig for å få internkontrollsystemet til å fullt ut samsvare med vårt foretak. I forkant av alle prosjekter utarbeides det en HMS-plan. Nødvendige rutiner blir kartlagt og samlet i en HMS - perm.

Systemet inneholder bedriftens målsetting for HMS-arbeidet, oversikt over intern vernetjeneste, risikovurderinger, instrukser og rutiner for å ivareta HMS i virksomhetens oppdrag.

I tillegg inneholder systemet kartleggings- og avviksregistreringsverktøy som er med på å kvalitetssikre virksomhetens aktiviteter for å nå det målet vi har satt oss.

Lærlinger

DONAR er godkjent som opplæringsbedrift for tømrer-, murer-, betong- og grunnarbeids- faget. Bedriftens lærling program tilsier at 7 % av arbeidsstyrken skal være lærlinger.

Donar AS

Espehaugen 40, 5258 Blomsterdalen
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Åpningstider

Man - Fre: 0730 - 1530
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Tlf: 55 98 09 00
post@donar.no

lukk

Kontaktskjema

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer så fort som mulig.


lukk

Donar AS

Tlf: 55 98 09 00
post@donar.no


Åpningstider

Man - Fre: 08:00 til 16:00


Utenom våre ordinære åpningstider, kan du ringe vår døgnvakt

Døgnvakt

TLF: 55 91 33 19 (alternativ 4)

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen på våre nettsider. Les vår personvernerklæring for mer informasjon.

Jeg godtar