Kunden i fokus

Vi ønsker fornøyde kunder! Med gode prosesser fra tilbudsfase til ferdigstillelse sørger vi for godt kvalifiserte arbeidstagere og rett kvalitet for å få jobben gjort. Vårt hovedmål er å levere et produkt som tilfredsstiller kundens krav og forventninger til kvalitet, tidsforbruk og kostnader.

ISO 9001:2015

Donar AS er en ISO 9001:2015 sertifisert bedrift. Vi imøtekommer standardens kvalitetskrav med hensyn til dokumentasjon, gjennomføring og drift. Donar AS har etablert et godt ledelsessystem for kvalitet for å sikre effektiv og riktig utførelse av våre prosjekter i samarbeid med våre interesseparter.

Kvalitet er en meget viktig del av virksomheten. Kravene til ledelsessystem for kvalitet er tilpasset bedriftens organisasjon, type oppgaver og kunder uavhengig av størrelse og vanskelighetsgrad. Ledelsen er ansvarlig for å sikre at vi til enhver tid har kvalifiserte medarbeidere med riktig kompetanse og opplæring. Den ansvarlige for det enkelte prosjekt sørger for at de interne systemene blir ivaretatt.

Sentral Godkjenning

Donar har sentral godkjenning etter det nye regelverket for utførelse i flere ansvarsområder. Det stilles strenge krav til godt dokumentert egenkontroll og krav til vurdering og kontroll av våre samarbeids-partnere for å få godkjent søknad om sentral godkjenning.

HMS

DONAR sitt internkontrollsystem er basert på Holteportalen som er en database med spesifikke lover relatert til bygg og anleggsbransjen. Maler fra Holte blir gjennomgått og endret der det er nødvendig for å ivareta samsvar med vårt foretak. I forkant av alle prosjekter, utarbeides det en HMS-plan. Systemet inneholder bedriftens målsetting for HMS-arbeidet, oversikt over intern vernetjeneste, risikovurderinger, instrukser og rutiner for å ivareta HMS i virksomhetens oppdrag.

Systemet inneholder kartleggings- og avviksregistreringsverktøy som er med på å kvalitetssikre virksomhetens aktiviteter for å nå det målet vi har satt oss.

Lærlinger

DONAR er godkjent som opplæringsbedrift for tømrer-, murer-, betong- og grunnarbeids- faget.

Donar AS

Espehaugen 40, 5258 Blomsterdalen
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Åpningstider

Man - Fre: 0730 - 1530
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Tlf: 55 98 09 00
post@donar.no

lukk

Kontaktskjema

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer så fort som mulig.


lukk

Donar AS

Tlf: 55 98 09 00
post@donar.no


Åpningstider

Man - Fre: 08:00 til 16:00


Utenom våre ordinære åpningstider, kan du ringe vår døgnvakt

Døgnvakt

TLF: 55 91 33 19 (alternativ 4)

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen på våre nettsider. Les vår personvernerklæring for mer informasjon.

Jeg godtar